Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 11:24

نان کنجدی

نان کنجدی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد نان 1 کیلوگرم

 

شکر 300 گرم

 

شیر ولرم 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

کره نرم 120 گرم

 

تخم مرغ 5 عدد درشت

 

مواد لازم رویه:

 

سفیده تخم مرغ  1 عدد

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

کنجد 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر، یک پیمانه از آرد، یک چهارم پیمانه از شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه باقیمانده آرد، نمک، پوست پرتقال، کره، تخم‌مرغ‌ها و مایه‌خمیر عمل آمده را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید (چنانچه خمیر چسبنده بود، قدری آرد بیفزائید). اینک خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، روی کاسه را بپوشانید و یک و نیم تا دو ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد.

حالا خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به درازای 60 سانتیمتر رول کنید و آن را اندکی بتابانید و در قالب کمربندی چربکرده به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. سپس روی قالب‌ها را بپوشانید و 2 ساعت کنار بگذارید تا حجم قالب‌ها از خمیر پر شود.

حالا روی خمیر‌ها مخلوط سفیده تخم‌مرغ و شیر بمالید و کنجد بپاشید. قالب‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: انواع ناننان هانان کنجدیروش تهیه نان کنجدینان با کنجد تعداد بازديد: 1370 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است