Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:14

نان قلمی شويد

نان قلمی شويد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

مايه خمير 1 قاشق سوپخوری

 آب 250 میلیليتر (يك‌ پيمانه)

شكر 1 قاشق چايخوری

نمك 2 قاشق چايخوری

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

شويد خشك 3 قاشق سوپخوری

آرد حدود 400 گرم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

مايه‌خمير، نیمی از آب ولرم و شكر را در كاسه كوچکی بريزيد، رويش را بپوشانيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود.

آن‌گاه در ظرف ديگری باقيمانده آب، نمك، روغن زيتون، شويد و مايه خمير ورآمده را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و مخلوط نمائيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

حالاخمير را روی سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. اكنون روی خمير را بپوشانيد و 45 دقيقه استراحت دهيد.

اينك هر بار از خمير چانه‌هائی به وزن 25 گرم برداريد و آن را رول كنيد تا طولش به 20 سانتيمتر برسد.

رو‌ل‌های خمير را با فاصله از يكديگر، در سینی چرب كرده بگذاريد و آنها را به مدت تقریبی 10-15 دقيقه، در فر گرم كرده با دمايی 200 درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: انواع نانآشپزباشینان سوپآرزو گنجینان قلمینان شوید تعداد بازديد: 1800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است