Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 00:31

نان با عطر بهار نارنج

نان با عطر بهار نارنج

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

آب ولرم 40 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری + 2 قاشق چایخوری)

شکر 1 قاشق سوپخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ 1 عدد

عسل 3 قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج 45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

آرد  370 گرم

مواد لازم میانی:

کشمش 60 گرم

مربای بهار نارنج بدون شربت 100 گرم

گردوی خرد کرده 50 گرم

زرده تخم‌مرغ برای روی خمیر 1 عدد

کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

مایه خمیر، آب و شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس شیر، تخم‌مرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسه بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم نمائید و  هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 17 در 13 سانتیمتر باز کنید.

سپس به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه میانی روی هر خمیر بگذارید و سمت دیگر خمیر را چند برش ایجاد کنید.

حالا خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده بچینید. رویشان را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه کنار بگذارید.

اینک روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: نانآموزش پخت ناننان شیرینآشپزباشیآرزو گنجینان عصرانهنان پزینان های فانتزینان خوشمزهنان بهار نارنجنان با عطر بهار نارنج تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است