Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:11

نان پنیر و پیازچه

نان پنیر و پیازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است. برای آنکه از آن بیشترین لذت را ببرید. بلافاصله پس از آنکه از فر خارج کردید و سرد شد، میل نمایید.

 

مواد لازم برای 6 نفر

کره................. به میزان لازم

بیکینگ‌پودر..............  225 گرم

نمک........... 1 قاشق چایخوری

خردل ..............1 قاشق چایخوری

پاپریکا............... 1 قاشق چایخوری

پنیر کهنه رنده شده................. 100 گرم

پیازچه تازه خرد کرده.............. 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ............1 عدد

شیر............... 150 میلی‌لیتر

 

جدول ارزش غذایی

کالری  190

کربوهیدرات 22 گرم

چربی 9 گرم

پروتئین  7 گرم

قند 1 گرم

چربی اشباع شده 5 گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی 20 دقیقه

پخت 30 دقیقه

روش‌تهیه

یک قالب  کیک چهارگوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیندازید. آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید. سه قاشق سوپخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آن را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید تخم‌مرغ زده شده، کره آب کرده و شیر را به سایر مواد خشک بیفزائید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل کنید و روی آن را با تیغه‌ چاقو صاف کرده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید. نان را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود. برای سرو آن را به شکل مثلث برش بزنید.

 

نکته:

در این نان شما می‌توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن، رزماری و ریحان نیز استفاده کنید.

برچسب ها: ناننان پیازچهنان پنیری تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟