Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 3 خرداد 1398 - 23:46

نان پرتزل

نان پرتزل

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌ خمیر 1 قاشق سوپخوری ( 7 گرم)

 

آب ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 420 گرم

 

مواد لازم برای رویه‌ی نان

 

زرده‌ی تخم‌‌مرغ 1 عدد

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

 

كنجد به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

مایه خمیر و یك‌چهارم پیمانه از آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه باقیمانده‌ی آب، نمك، روغن مایع و مایه خمیر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را تا جائی ورز دهید كه صاف و یكدست شود. حال خمیر فراهم كرده را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود 1ساعت در جای گرم نگه‌دارید تا حجمش دوبرابر شود.

اینك هر بار چونه‌هائی به وزن 60‌گرم، از خمیر بردارید و به طول 25 سانتیمتر رول كنید و مانند تصویر بپیچید و در سینی بچینید.

رویش را بپوشانید و 40 دقیقه كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود. اكنون روی خمیرها مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه بمالید و قدری كنجد بپاشید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانآموزش پخت ناننان خانگینان پرتزلروش تهیه نانپخت نان در منزل تعداد بازديد: 941 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است