Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:26

تست پنير فرانسوی

تست پنير فرانسوی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

شير 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوري

دارچين يك‌دوم قاشق چايخوری

نان تست 8 تكه

مواد لازم ميانی:

پنير خامه‌ای 120 گرم

عسل يك‌چهارم پيمانه

دارچين برای تزئين يك‌چهارم قاشق چايخوری

پودر شكر برای تزئين به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

سینی مناسب شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. شير، تخم‌مرغ، وانيل و دارچين را در كاسهمناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

آن‌گاه روی نان‌های تست وردنه بكشيد و 1 قاشق چايخوری از مواد ميانی فراهم كرده را وسط 4 عدد از نان‌ها بگذاريد. سپس 4 نان باقيمانده را رويش بگذاريد و قدری بفشاريد تا 2 لایه نان به هم بچسبد.

حالا با برشگر به قطر 8 سانتيمتر آن را قالب بزنيد و لبه‌های 2 نان را به هم بچسبانيد. اكنون نان‌های قالب زده را در مخلوط شير و تخم‌مرغ بغلتانيد و روی سینی بچينيد.

اينك تست‌های پنير را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلائی رنگ شوند. آن‌گاه رويشان مخلوط پودر شكر و دارچين بپاشيد.

روش تهیه مواد ميانی: پنير خامه‌ای و عسل را با هم مخلوط كنيد و تا هنگام مصرف، در يخچال نگه داريد.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع نان شیریننان تسنتست پنیر فرانسوی تعداد بازديد: 670 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است