Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:38

نان خردل و پیازچه

نان خردل و پیازچه

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد نان 500  گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 280 میلی‌لیتر (1 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

پودر خردل 1 قاشق چایخوری

 

پیازچه خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی

بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس سس خردل و پودر خردل را در باقیمانده آب حل كنید و همراه با مایه خمیر عمل آمده، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

پس از آن پیازچه را به خمیر بیفزائید و اندكی ورز دهید. آن‌گاه خمیر را به شكل توپ درآورید و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید، تا حجم خمیر افزایش پیدا كند.

اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به طول تقریبی 12 سانتیمتر، رول نمائید. حالا رول‌های خمیر را در قالب چربكرده لوف به اندازه 12×28 سانتیمتر، كنار هم بچینید و رویش را بپوشانید تا حجمشان دوبرابر شود.

سپس نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: انواع نانناننان پیازچهنان خردلنان با خردلپخت نانآشپزی با پیازچه تعداد بازديد: 1248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است