Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:11

نان‌ کرمدار لیمویی

نان‌ کرمدار لیمویی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  10-12 عدد

مایه خمیر فوری 7 گرم

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر 70 گرم

خامه صبحانه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

آرد 400 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره نرم شده 90 گرم

تخم‌مرغ درشت 2 عدد

پرک بادام 50 گرم

تخم‌مرغ برای رویه 1 عدد

کرم لیمو  250 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

شکر 175 گرم

آب لیموی تازه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 4 عدد

کره 100 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید و رویش را بپوشانید. آن‌گاه 10 دقیقه صبر کنید. تا مایه خمیر فعال شود.

سپس خامه، باقیمانده شکر و پوست لیمو را قدری با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. و بعد تخم‌مرغ‌ها و مایه خمیر را به آن افزوده و مخلوط کنید.

حالا آرد، نمک و کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چرب کرده بگذارید.

اکنون رویش را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اینک خمیر را به اندازه 30×40 سانتیمتر پهن کنید و کرم لیمو را رویش بمالید.

مراقب باشید که کرم از لبه‌های خمیر دو ونیم سانتیمتر فاصله داشته باشد. حالا خمیر را رول کنید و بعد آن را به عرض 4 سانتیمتر برش دهید و با فاصله در سینی چربکرده بچینید.

سپس روی خمیرها  تخم‌مرغ بمالید و پرک بادام بپاشید. آن‌گاه نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم با دمای 190 درجهسانتیگراد بپزید.

روش تهیه کرم لیمو: شکر، آب لیمو و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی بخار آب جوش بگذارید.

حالا زرده‌ها را با همزن بزنید و کم کم مخلوط آب‌لیمو را به آن بیفزائید. مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

ولی مراقب باشید که نجوشد! اکنون آن را از روی حرارت (بن‌ماری) بردارید و کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. سپس کره را کم‌کم به کرم بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

اینک روی کرم را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا سرد و آماده مصرف شود.

برچسب ها: آموزش پخت ناننان خانگیآشپزباشیمهدیس رحیمیاننان پزینانهای خوشمزهنان کرمدارنان کرمدار لیمویی تعداد بازديد: 1793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است