Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:13

طرز تهیه نان باگت | آموزش انواع نان

طرز  تهیه نان باگت | آموزش انواع نان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه نان باگت

مایه خمیر 2 قاشق چایخوری

آب ولرم 475 میلیلیتر (2 پیمانه)

شكر یك دوم قاشق چایخوری

آرد 700- 900 گرم

نمك  1 قاشق چایخوری

آرد ذرت  به میزان لازم

 

طرز تهیه نان باگت

ابتدا در كاسهی كوچكی مایه خمیر، یك دوم پیمانه آب و شكر را با هم مخلوط كنید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر، فعال شود و حبابهائی روی آن نمایان گردد.

حالا در ظرف دیگری 700 گرم از آرد و نمك را با هم مخلوط كنید؛ مایه خمیر و باقیماندهی آب را بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. آنگاه در صورت نیاز، باقیماندهی آرد را بتدریج بیفزائید تا خمیر به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد خمیر را در كاسهی چربكردهای قرار دهید؛ روی ظرف را بپوشانید و در حدود 2- 3 ساعت در جای گرمی نگهدارید تا حجمش دو برابر شود.

اینك خمیر را به طور مساوی دو قسمت كنید و هر قسمت را به شكل لوله درآورید و در سینی فر - كه آن را با آرد ذرت پوشانده‌اید - بگذارید. دوباره روی خمیر را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود. اكنون با یك چاقوی تیز چندین برش روی خمیر ایجاد كنید و با افشانه (اسپری)، آب روی خمیر بپاشید تا مرطوب شود. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا نان‌ بپزد.

برچسب ها: آموزش نانطرز تهیه نان باگتنان باگت تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟