Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 06:25

نان شیرینی شكلات و گردو

نان شیرینی شكلات و گردو

shooroshirin1

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نان (آرد قوی) 450 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ خرد كرده 50 گرم

 

شكر ریز 50 گرم

 

پودر مایه‌ خمیر فوری 2 قاشق چایخوری

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب 120 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

 

كره‌آبكرده 40 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 50 گرم

 

شكلات چیپسی 175 گرم

 

گردو خرد كرده 75 گرم

 

میپل سیروپ  40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

قالب كمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمك و دارچین را دركاسه‌ بزرگی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده‌نان درآید.

اكنون. شكر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده‌ تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط كنید و آن را كم‌كم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اكنون خمیر فراهم كرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به اندازه‌ی 30×40 سانتیمتر باز كنید. سپس كره‌‌آبكرده را روی خمیر بمالید و شكر قهوه‌ای، شكلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌

آن‌گاه خمیر را از درازا رول كنید و به 12 قسمت مساوی ببرید. اكنون این برش‌ها را كنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان كه گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننان شیرینینان با گردوپخت ناننان شکلاتی تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است