Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 11:50

نان پیروك

نان پیروك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر یك‌سوم پیمانه

 

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد نان 350 گرم

 

كره  50 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره 50 گرم

 

بیسكویت 100 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 100 گرم

 

گردوی خردكرده 200 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر و یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و باقیمانده شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس كره نرم‌شده، تخم‌مرغ‌ها، نمك و مایه‌خمیر عمل‌آمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط كنید تا خمیری به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یك قسمت را به شكل مستطیل، تقریباً به اندازه 30×40 سانتی‌متر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید و اطراف خمیر را مرتب كنید.

اكنون با مواد میانی روی خمیر را بپوشانید و قسمت دوم خمیر را به شكل نوارهای 2 سانتیمتر ببرید و به شكل ضربدر روی مواد قرار دهید. بهتر است لبه‌های خمیر زیری را با آب مرطوب كنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینك روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره خمیر حجیم شود.

سپس روی خمیر را با زرد‌ه تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان، بپزد و طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی: بیسكویت ساده را آسیاب كنید و با كره آب‌كرده خنك‌شده، دارچین، شكر، آب‌پرتقال، زرد‌ه تخم مرغ و گردوی بوداده مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیلیلا آیانی صفتنان پیروكآموزش نان پیروكروش تهیه نان پیروكتهیه نان پیروكمواد لازم نان پیروك تعداد بازديد: 1360 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است