Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:41

نان نارگیلی

نان نارگیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 قرص نان

آرد نان 400 گرم

پودر مایه خمیر یک دوم قاشق چایخوری

شکر 75 گرم

شیر 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

تخم مرغ  1 عدد

نمک یک دوم قاشق چایخوری

کره نرم 30 گرم

مواد لازم میانی:

پودر نارگیل 100 گرم

کره آبکرده 30 گرم

پودر شکر 50 گرم

تخم مرغ  1 عدد کوچک

شیر 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

تخم مرغ 1 عدد

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

سیاهدانه به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

همه مواد خمیر را درون کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسهچربکرده بگذارید.

حالا رویش را بپوشانید و صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

اکنون هر قسمت از خمیر را اندکی باز کنید و قدری از مواد میانی در وسط آن بگذارید و خمیر را ببندید. اینک خمیر را به کمک وردنه، به قطر 20 سانتیمتر باز کنید.

آن‌گاه روی خمیر 4 برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید ولی مراقب باشید که این برش‌ها به مرکز نرسد و حدود 3 سانتیمتر تا مرکز خمیر، فاصله داشته باشد. حالا هر برش را دو قسمت کنید و هر تکه را بپیچانید.

خمیر‌ها را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید. اکنون روی خمیر‌ها تخم‌مرغ همزده بمالید و در مرکز خمیر اندکی مارمالاد زردآلو بگذارید و قدری سیاهدانه بپاشید.

سپس نان‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید و به 4 قسمت تقسیم کنید.

برچسب ها: انواع نانآموزش نانآشپزباشیلیلا آیانی صفتنان نارگیلینان های شیرین تعداد بازديد: 1793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟