Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:46

رول های ميوه ای

رول های ميوه ای

shooroshirin5

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم

 

شكر 3 قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد اضافی 450 گرم

 

كره 185 گرم

 

ادویه‌ی مخلوط 1 قاشق چایخوری

 

(دارچین، زنجفیل، هل و جوز هندی)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پوست لیموی رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای یك‌چهارم پیمانه

 

مخلوط میوه‌های خشك یك و یك‌سوم پیمانه

 

(كشمش، گیلاس یا آلبالوی گلسه كرده)

 

مواد لازم رویه

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آرد را در كاسه‌ی كوچكی بریزید. كم‌كم شیر را اضافه كنید و مخلوط نمائید، رویش را بپوشانید و حدود 5 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید تا مایه‌خمیر، فعال شود.

حالا آرد اضافی، 125 گرم از كره، بقیه‌ی شكر و یك‌دوم قاشق چایخوری از ادویه را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

بعد تخم‌مرغ، پوست لیمو و مایه‌خمیر عمل آمده را بیفزائید و 15 ثانیه دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. اكنون خمیر را ورز دهید.

بعد در كاسه‌ی چربكرده قرار دهید، روی ظرف را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به شكل مستطیل به اندازه‌ی 35× 45 سانتیمتر باز كنید.

بقیه‌ی كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید و به فاصله‌ی 2 سانتیمتر از لبه‌های خمیر روی سطح خمیر بمالید.

بقیه‌ی ادویه را بپاشید و مخلوط میوه‌ها، را روی خمیر بریزید. حالا خمیر را از قسمت طول رول كنید و با چاقوی تیز، به عرض 2 سانتیمتر ببرید.

سپس خمیرها را درون سینی شیرینی‌پزی- كه با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و در جای گرم، در حدود 15 دقیقه كنار بگذارید.

اینك سینی را در فر گرم‌شده با دمای 220 درجه‌ی‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

سپس مواد رویه را با قلم‌مو روی نان‌ها بمالید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شوند.

روش تهیه‌ی مواد رویه

شیر و شكر را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همینكه شیر داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانمایه خمیرپخت ناندستور نانرویه نانرول های میوه ای تعداد بازديد: 809 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است