Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:22

نان سير و سالامی

نان سير و سالامی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر موزارلا 150 گرم

 

گوجه‌فرنگی 2  عدد

 

نان باگت فرانسوی 1 عدد

 

سیر 1 - 2 حبه

 

روغن زیتون 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

 

سالامی حلقه‌ای خرد كرده 12 برش

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

گریل فر را با دمای متوسط گرم كنید. پنیر موزارلا را به 12 تكه ببرید و هر گوجه‌فرنگی را به 6حلقه برش بزنید. آن‌گاه نان باگت را از طول نصف كنید و هر نیمه را از عرض چند برش بزنید.

سپس نان را زیر گریل قرار دهید تا قدری برشته شود. حبه‌ی سیر را از وسط نصف كنید و روی دو طرف نان‌ها بمالید و نصف قاشق سوپخوری روغن زیتون رویشان بریزید.

حالا روی هر نان برشته 3 برش گوجه‌فرنگی، 3 برش پنیر موزارلا و 3 برش سالامی قرار دهید و قدری روغن زیتون بمالید.

اكنون به نان‌ها نمك و فلفل بزنید و ریحان بپاشید. اینك نان‌ها را دوباره در فر بگذارید تا پنیر آب شود و داغ میل كنید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناننان سیرپخت ناندستور تهیه ناننان سير و سالامینان سالامی تعداد بازديد: 1269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟