Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 15:41

نان ارده

نان ارده

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای يك قرص نان

پودر مايه خمير 1 قاشق سوپخوری سرپر

شكر 3 قاشق سوپخوری

شير 125 میلیليتر (يك‌دوم پيمانه)

تخم‌مرغ 1 عدد

ماست 55 گرم

روغن مايع 3 قاشق سوپخوری

آرد 350 گرم

مواد لازم ميانی:

كره آبكرده 50 گرم

ارده 6 قاشق سوپخوری

گردوی آسياب‌كرده 120 گرم

شكر 100 گرم

زرده تخم‌مرغ  برای روی خمير 1 عدد

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

مايه خمير و يك قاشق چايخوری از شكر را همراه با  يك‌چهارم پيمانه از شير را در كاسه ‌كوچکی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانيد و در جای گرم  نگه داريد تا مايه خمير فعال شود.

سپس باقيمانده شكر، شير، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد و آن را همراه با مايه خمير ور آمده، به آرد بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

حالا خمير را ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و در جای گرم بگذاريد تا حجم خمير افزايش يابد.

اكنون خمير را 3 قسمت كنيد و هر قسمت را روی سطح آرد پاشيده، به قطر 25 سانتيمتر باز كنيد. اينك نیمی از مواد ميانی را روی خمير بماليد و مراقب باشيد كه اين مواد به حدود 2 سانتيمتر از اطراف خمير ماليده نشود.

آن‌گاه خمير بعدی را روی مواد ميانی بگذاريد و باقيمانده مواد ميانی را روی خمير بماليد. سپس آخرين قسمت خمير را روی آن قرار دهيد و خمير را به نوارهائی به عرض 3 سانتيمتر‌ برش دهيد.

حالا هر يك از نوارهای خمير را بتابانيد و آن‌ها را در قالب چربكرده دارای كاغذ روغنی، به قطر 25 سانتيمتر قرار دهيد.

اكنون روی خمير را بپوشانيد و 20 دقيقه كنار بگذاريد تا حجمش افزايش يابد. سپس روی خمير زرده تخم‌مرغ بماليد و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 190 درجهسانتيگراد بپزيد.

روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: انواع ناننان شیرینآشپزباشینان اردهآرزو گنجی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است