Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 18:32

نان با گوجه‌فرنگی برشته

نان با گوجه‌فرنگی برشته

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد نان 240 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب حدود 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری حدود 15 عدد

 

روغن زیتون برای روی نان به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحرسامانی

 

آرد و نمك را در كاسه‌ مناسبی الك كنید و مایه خمیر را همراه با 1 قاشق چایخوری از شكر و یك چهارم پیمانه آب ولرم، در كاسه‌ كوچكی بریزید. روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن به‌ وجود آید. 

اكنون مخلوط آرد، باقیمانده‌ شكر، روغن زیتون و مایه خمیر ورآمده‌‌ را كاسه‌ همزن برقی بریزید و با مفتول‌های مخصوص خمیر، اندكی هم بزنید. حالا یك‌دوم پیمانه آب را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی، به دست آید.

 سپس خمیر فراهم كرده را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آن‌گاه خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید و رویش را با وردنه یا با دستتان تخت كنید.

حالا روی سینی را بپوشانید و 20 دقیقه‌ دیگر به خمیر استراحت دهید.

اینك گوجه‌فرنگی‌ها را روی خمیر بچینید و اندكی بفشارید تا به خمیر بچسبند. سپس روی گوجه‌فرنگی‌ها، روغن زیتون بمالید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، بپزید.

نان گوجه‌فرنگی را همچنان كه گرم است میل كنید.

یادآوری: آرد نان را از فروشگاه‌های نان فانتزی تهیه كنید.

 

برچسب ها: انواع نانناننان گوجهنان با گوجهانواع نان با گوجه فرنگیگوجه فرنگینان برشته تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است