Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 شهریور 1398 - 21:00

نان لبو و عسل

نان لبو و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 قرص نان

آرد حدود 350-500گرم

چغندر قرمز ریز رنده شده  یک عدد متوسط

مایه خمیر فوری  2قاشق چایخوری

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

شکر سفید یا قهوه ای یک قاشق سوپخوری

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

آب ولرم  125میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

شیر ولرم  125میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

گردوی خرد کرده  80 گرم

عسل   40 گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

گرم از آرد،چغندر،مایه خمیر،نمک و شکر را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روغن ،آب و شیر را به این مخلوط بیفزائید و مواد را هم بزنید.

سپس گردو و عسل را افزوده و مخلوط کنید و چنانچه خمیر فراهم کرده چسبنده بود،باقیماندۀ آرد را کم کم به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.

رویش را با سلفون بپوشانید و در جای گرم،به مدت یک ساعت و نیم استراحت دهید.

اکنون فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمائید.

آن گاه سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ اندکی آرد بپاشید.اینک هریک از خمیرها را به شکل توپ درآورید و روی سینی بگذارید.

سپس روی خمیرها را با پارچۀ تمیزی بپوشانید و 20 دقیقۀ دیگر در جای گرم نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

حالا خمیرها را با اسپری آب مرطوب کنید و اندکی آرد بپاشید و با چاقوی تیز روی خمیر برش هایی ایجاد کنید.

اکنون نان را به مدت تقریبی 25-35 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: نان شیرینآشپزباشیآرزو مقدمنان لبو وعسلنان لبوروش تهیه انواع نانآموزش پخت نان لبو و عسلمواد لاز م برای تهیه نان لبو وعسل تعداد بازديد: 249 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است