Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:38

نان کشمش و سیاهدانه

نان کشمش و سیاهدانه

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 7 گرم (2 قاشق چایخوری)

 

شیر ولرم 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

آرد 550 گرم

 

شکر  100 گرم

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

زرده تخم مرغ 3 عدد درشت

 

روغن مایع 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

کشمش 180 گرم

 

آب پرتقال 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

تخم مرغ همزده برای تزئین 1 عدد

 

سیاهدانه حدود 90 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

مایه‌خمیر و شیر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد، شکر و نمک را در کاسه بزرگی بریزید و زرده تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع و مایه‌خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به‌دست‌آید.

حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اکنون کشمش را در آب پرتقال بخیسانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا کشمش‌ها نرم شوند.

آن‌گاه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید. سپس روی خمیر‌ها کشمش بپاشید و آن را رول کنید. خمیر‌های رول کرده را در دو قالب چربکرده لوف به اندازه 10×20 سانتیمتر بگذارید.

رویشان را بپوشانید و به مدت تقریبی یک و نیم ساعت کنار بگذارید تا حجم قالب از خمیر پر شود. آن‌گاه روی خمیر‌ها تخم‌مرغ بمالید و سیاهدانه بپاشید.

سپس قالب‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید.   

 

برچسب ها: ناننان کشمشینان شیریننان کشمش و سیاهدانهنان با سیاهدانه تعداد بازديد: 1660 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است