Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 مهر 1401 - 09:24

نان حلزونی کاستارد

نان حلزونی کاستارد

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد....................3 پیمانه

شکر................ 3-5 قاشق سوپ‌خوری

نمک................ 1 قاشق چای‌خوری

شیر خشک............... 3 قاشق سوپ‌خوری

مایه خمیر فوری..................... 2 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ............... 1عدد

آب ..................به اندازه‌ای که

 با یک عدد تخم‌مرغ................ 1 پیمانه شود

کره نرم‌شده................. 4 قاشق سوپ‌خوری

 

مواد میانی:

کاستارد.................... 2 قاشق سوپ‌خوری

شکر............... 3 قاشق سوپ‌خوری

شیر................. یک‌ویک‌دوم پیمانه

کره.................. 30 گرم

روش‌تهیه

برای تهیه خمیر پایه ابتدا آرد را به همراه شکر، نمک، شیر خشک و مایه خمیر فوری در کاسه‌ای ریخته و سپس مخلوط آب و تخم‌مرغ را اضافه کنید و کره را هم افزوده و خوب ورز دهید (به مدت 10 دقیقه) تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود. کف کاسه را چرب کرده و خمیر را برای استراحت در کاسه قرار دهید و روی آن را پوشانده و در فضایی گرم به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود. برای درست‌کردن کرم میانی؛ ابتدا کاستارد را به همراه شکر با شیر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلظتی کمی بیش‌تر از فرنی داشته باشد، در آخر کره را افزوده و از روی حرارت بردارید و روی آن کیسه فریزر کشیده و زمان دهید تا کمی سرد شود. خمیر را روی سطح کار به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کرده و کاستارد را روی آن کامل پخش کنید و از یک طرف شروع به رول‌کردن کنید، سپس با چاقو برش‌هایی به ضخامت 3 تا 4 سانتی‌متر بزنید و در قالب چرب‌شده با فاصله قرار دهید، دوباره به رول‌ها حدود نیم ساعت استراحت دهید و سپس آن‌ها را به مدت 30-40 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.

برچسب ها: ناننان خانگیکرم کاستاردنان حلزونی کاستاردنان حلزونیطرز تهیه نان حلزونی تعداد بازديد: 44 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است