Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:58

نان دارچینی

نان دارچینی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 7 گرم

 

شكر  60 گرم

 

شیر ولرم 125 میلی‌لیتر(یك‌دوم پیمانه)

 

كره 90 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد  به میزانی كه مایه‌خمیر شود (حدود 400 گرم)

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

كره آبكرده 60 گرم

 

شكر 5 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

مایه‌خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه كره، زرده‌ها و بقیه شكر را در كاسه دیگری بریزید، مایه‌خمیر ور آمده را نیز بیفزائید. آرد و نمك را نیز كم‌كم بریزید و مخلوط كنید تا خمیری به دست آید.

حالا خمیر را در سطح آردپاشیده، خوب ورزدهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چرب‌كرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به شكل مستطیل تقریباً 30×40 سانتیمتر باز كنید و كره آبكرده را رویش بمالید.

سپس شكر و دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی خمیر بپاشید و آن را از طول تا نصفه خمیر رول كنید. بعد از طرف دیگر هم تا نصفه رول كنید. اینك خمیر را به عرض 2 سانتیمتر ببرید و به شكل خوابیده، در سینی چربكرده، با فاصله از یكدیگر قرار دهید. روی سینی را بپوشانید تا خمیر دوباره حجیم شود.

در صورت دلخواه، روی هر یك از آنها كره بمالید. اینك سینی را در فر گرم‌شده با دمای 200درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها بپزد.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش ناننانروش تهیه ناننان دارچینیآشپزباشیلیلا آیانی صفتنان با دارچین تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است