Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:20

مکعب‌های شکلات و نارگیل

مکعب‌های شکلات و نارگیل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

کره نرم شده  90 گرم

شکر دانه‌ریز  110 گرم

وانیل شکری یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

شیر  2 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل  180 گرم

مواد لازم برای تهیه رویه شکلاتی:

پودر شکر  320 گرم

پودر کاکائو   25 گرم

کره  10 گرم

شیر  125 گرم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره، شکر، وانیل، تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و شیر را در کاسه مناسبی بریزید و مواد را ابتدا با درجه کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.

سپس سرعت همزن را افزایش دهید و مایه کیک را به مدت تقریبی 10 دقیقه هم بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه کیک طلائی رنگ شود، در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را بپوشانید و در حدود 10 ساعت در دمای محیط نگه دارید.

اینک کیک را به مکعب‌های 2 سانتیمتری برش دهید و نیم ساعت در فریزر نگه دارید. آن‌گاه کیک‌ها را به کمک خلال دندان، در مایه شکلاتی فرو ببرید.

و بعد در پودر نارگیل بغلتانید. حالا مکعب‌های نارگیلی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه رویه شکلاتی: پودر شکر و پودر کاکائو را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه این مخلوط را روی بخار آب جوش بگذارید و کره و شیر را به آن بیفزائید.

سپس آن را پیوسته هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. حالا آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

یادآوری: چنانچه در حین کار مایه شکلاتی خیلی سفت شد، آن را با اندکی آب جوش روان کنید.

برچسب ها: شیرینی شکلاتیآشپزباشیمحیا ربیعیمکعب های شکلات و نارگیل تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است