Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 08:52

شیرینی رول‌گردویی

شیرینی   رول‌گردویی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد

پودر مایه خمیر یک قاشق چایخوری

شکر 60 گرم

شیر ولرم 60 میلی‌لیتر(یک‌چهارم پیمانه)

کره آبکرده و خنک شده 200 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

ماست خامه‌ای  125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روغن مایع  1 قاشق سوپخوری

آرد حدود 450 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

گردوی آسیاب کرده  250 گرم

شکر 150 گرم

دارچین 2 قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ  1 عدد

مواد لازم رویه:

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

خامه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی  - لیلا آیانی صفت

پودر مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و شیر ولرم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه باقیمانده  شکر، کره،‌ تخم‌مرغ، ماست و روغن مایع را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و هم بزنید.

حالا مخلوط آرد و نمک را کم کم افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.

اینک خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمائید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید.

آن‌گاه مواد میانی را نیز سه قسمت کنید و آن را روی خمیر بریزید و صاف کنید،‌ سپس خمیر را  از درازا رول کنید. 5/2-3 سانتیمتر برش دهید.

خمیرهای برش‌خورده را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه بمالید و شیرینی‌ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: گردو، شکر، دارچین و سفیده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

برچسب ها: شیرینی گردوییشیرینی خشکآشپزباشیلیلا آیانی صفتشیرینی رولی تعداد بازديد: 1217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است