Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:32

شیرینی با مارسیپان

شیرینی  با مارسیپان

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

روغن صاف قنادی 100 گرم

پودر شکر 50 گرم

تخم مرغ  1 عدد

شیر1 قاشق سوپخوری

شربت ساده (بار) 1 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر مارسیپان:

بادام سفید آسیاب کرده 200 گرم

پودر شکر 200 گرم

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ  1 عدد

آرد برنج  1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی

آرد، روغن و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ، شیر، شربت، وانیل و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و روی سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون خمیر مارسیپان فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره شماره 48 بریزید و گل‌هائی از آن را روی خمیر قرار دهید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رویشان شربت بمالید و پودر پسته بپاشید.

روش تهیه خمیر مارسیپان: همه مواد لازم را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: انواع شیرینیآشپزباشیسعید بابا رحیمیشیرینی با مارسیپانطرز تهیه خمیر مارسیپان تعداد بازديد: 3675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است