Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:23

شیرینی قهوه

شیرینی قهوه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد

کره 200 گرم

پودر شکر  130 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  1 عدد

آرد 290 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

قهوه فوری 4 قاشق چایخوری

پودر قند  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخم‌مرغ را بیفزایید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و قهوه را افزوده و مواد را با هم مخلوط نمائید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسهشیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید.

اکنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: شیرینی قهوهشیرینی خشکآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی شب عید تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است