Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:25

بيسكويت بادام و پرتقال

بيسكويت بادام و پرتقال

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 60 عدد

كره 140 گرم

پودر شكر 60 گرم

پوست پرتقال رنده كرده  1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ  1 عدد

پودر بادام  100 گرم

آرد 250 گرم

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوري

مواد لازم برای آراستن بيسكويت:

شكلات 100 گرم

بادام خرد كرده  به ميزان لازم

پوست پرتقال رنده کرده برای تزئین در صورت دلخواه   

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

  كره، پودر شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس بادام‌، آرد و آب پرتقال را به آن افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد، حالا خمير را در كيسه نايلونی بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد.

اكنون خمير را بين كاغذ روغنی بگذاريد و آن را به ضخامت 4 میلی متر باز كنيد. حالا خمير را با برشگر به اندازه 3×5 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی فر بچينيد.

اينك بيسكويت‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقيقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. همينكه بيسكويت‌ها خنك شدند، رويشان را با شكلات، بادام و پوست پرتقال  بيارائيد.

برچسب ها: انواع بیسکویتآشپزباشیآرزو گنجیبیسکویت بادام و پرتقال تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است