Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:20

کوکی شکر و دارچین

کوکی شکر و دارچین

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

کره نرم شده 180 گرم

شکر 30گرم

پودر شکر 50گرم

اسانس بادام 2قاشق چایخوری

آرد 220 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد درشت

شکر و دارچین به میزان لازم

پرک بادام 50گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، شکر و پودر شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه اسانس بادام، آرد و نمک را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر فراهم کرده را روی سطح آردپاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلی‌متر باز کنید.

سپس خمیر را با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و رویشان  تخم‌مرغ بمالید و مخلوط شکر و دارچین بپاشید. حالا روی کوکی‌ها را با پرک بادام بیارائید و به مدت تقریبی 10-16 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانانواع کوکیکوکی دارچینکوکی شکر و دارچین تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است