Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:35

پالمرز عسلی

پالمرز عسلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

خمیر میل فوی 400  گرم

کره آبکرده  2 قاشق سوپخوری

عسل 2 قاشق سوپخوری

خامه 1 قاشق سوپخوری

شکر 3 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب کرده 3 قاشق سوپخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر میل‌فوی را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20×40 سانتیمتر باز کنید. آن‌گاه مخلوط کره، عسل و خامه را روی خمیر بمالید.

سپس شکر،‌گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید و آن را روی خمیر بپاشید. اکنون خمیر را از درازا و از هر دو طرف تا وسط تا کنید و بعد آن را روی هم برگردانید تا خمیر چهار لایه شود.

اینک پالمرز را به عرض نیم سانتیمتر برش دهید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

برچسب ها: انواع شیرینیپالمرزشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریپالمرز عسلی تعداد بازديد: 1447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است