Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:47

كیـك پنیر و زردآلو

كیـك پنیر و زردآلو

shooroshirin7

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده  100 گرم

 

عسل یا گلدن سیروپ  1 قاشق سوپخوری

 

بیسكویت سبوسدار آسیاب‌كرده 125 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

پودر ژلاتین 11 گرم

 

آب  4 قاشق سوپخوری

 

شكر 350 گرم

 

آب  150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

پوره زردآلو  275 گرم

 

خامه فرم گرفته  200 گرم

 

پنیر ماسكارپونه  250 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

خامه ساده 25 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده  25 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره، شكلات و عسل را در كاسه كوچكی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود.

 اینك آن را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه مایه شكلاتی را به بیسكویت بیفزائید و مخلوط كنید و كف قالب كمربندی به قطر 22 سانتیمتر بریزید.

سپس آن را خوب بفشارید و تا آماده كردن مواد میانی، در یخچال نگه دارید. حالا مواد میانی فراهم‌كرده را روی بیسكویت در قالب بریزید و صاف كنید.

آن‌گاه مواد رویه را روی مایه پنیری بریزید و به كمك خلال چوبی روی دسر را به شكل مرمری بیارائید. اینك كیك پنیر را به مدت یك شب در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد.

 اكنون اطراف كیك را به كمك چاقو یا پالت آزاد كنید، كمربند قالب را باز نمائید و آن را روی دیس زیبائی قرار دهید. حال به دلخواه دسر را بیارائید و میل كنید.

روش تهیه مواد میانی

 ژلاتین را روی چهار قاشق سوپخوری آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. آن‌گاه آن را به روش بن‌ماری حل كنید تا كاملاً شفاف شود.

 حال شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و پس از 3 دقیقه، از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین را به آن بیفزائیدو مخلوط كنید. اكنون پوره زردآلو را در كاسه بریزید، كم كم شربت را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید.

حالا آن را كنار بگذارید تا خنك شود ولی دقت كنید نبندد! اینك خامه فرم گرفته و پنیر را با هم مخلوط كنید و به تركیب قبلی بیفزائید.

روش تهیه مواد رویه

 خامه و شكلات را در كاسه كوچكی بریزید و به روش بن‌ماری حل كنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: کیککیک میوه ایقنادیشیرینی پزیكیـك پنیر و زردآلوکیک پنیریپخت کیک میوه ای تعداد بازديد: 1512 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است