Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:08

مینی مافین گردو و شکلات سفید

مینی مافین گردو  و شکلات سفید

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

کرة نرم    185 گرم

شکر قهوه‌ای            100 گرم

زردة تخم مرغ         2 عدد

اسانس وانیل            1 قاشق چایخوری

آرد           200 گرم

پودرکاکائو               25 گرم

سفیدة تخم مرغ همزده             2 عدد

گردوی ریز خرد کرده            100 گرم

مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین                           به میزان لازم

مواد لازم رویه:

کرة نرم    2 قاشق سوپخوری

شکلات سفید خرد کرده           150 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفره‌ای ایجاد نمائید. اینک توپ‌های خمیری را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول‌های کوچک مافین قرار دهید.

آن‌گاه کپسول‌های پر کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافین‌ها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.

همینکه ‌مافین‌ها خنک شدند، حفره وسط آن‌ها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش(بن ماری) آب کنید.

برچسب ها: مافینآشپزباشیمژگان فرهنگمینی مافینمینی مافین گردو و شکلات تعداد بازديد: 772 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است