Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:45

شيرینی اسكار

شيرینی اسكار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

 كره 150 گرم

پودر شكر  100 گرم

پودر هل  يك‌دوم قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

آرد 250 گرم

سفيده تخم‌مرغ همزده  2 عدد

گردوی خرد كرده  130 گرم

خلال پسته  100 گرم

پودر شكر به ميزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزی مواد را مخلوط كنيد.

اكنون هر بار به اندازه يك قاشق چايخوری از خمير شيرینی را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيده تخم‌مرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روی سینی شيرینیپزی بگذاريد.

حالا سینی را در فر گرم كرده با دماي 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيرینی ها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی خشکآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی شب عیدشیرینی اسکار تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است