Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:13

بیسکویت بلوبری

بیسکویت بلوبری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30-35 عدد

کره نرم شده 250گرم

شکر 100گرم

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم  قاشق چایخوری

آرد 350گرم

بلوبری تازه 100گرم

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر:

پنیر خامه ای 200گرم

پودر شکر 120گرم

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، بعد وانیل و مواد خشک را به آن بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر به دست آمده را  روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر  5 سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. و روی هر کدام 2 عدد بلوبری تازه بگذارید و اندکی بفشارید.

سپس بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر بیارائید.

روش تهیه کرم لیمو: پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم کم  به آن بیفزائید. آن‌گاه پوست لیمو را افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: انواع بیسکویتآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت بلوبریبلوبری تعداد بازديد: 446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است