Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:24

ميني مافين سيب و گردو

ميني  مافين  سيب و گردو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 340 گرم

شكر 2 قاشق سوپخوري

نمك  1 پينچ

كره  250 گرم

تخم‌مرغ   1 عدد

شير 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

كره آبكرده براي روي شيريني 2 قاشق سوپخوري

شكر قهوه‌ای براي روي شيرينی 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم ميانی:

سيب خرد كرده 200 گرم

گردوی خرد كرده 60 گرم

كشمش پلوئی 50 گرم

شكر 100 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوري

دارچين 1 قاشق چايخوري

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

آرد، شكر، نمك و كره را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و شير را بيفزائيد تا مواد خمير شود.

خمير را در کیسه نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد حالا هر بار به اندازه گردو از خمير برداريد، قدري رويش را تخت كنيد و از مواد ميانی درون آن بگذاريد و خمير را ببنديد.

خميرهای پر كرده را در قالب چربكرده مینی مافين قرار دهيد و برشي به شكل + رويشان ايجاد كنيد. آن‌گاه قالب را در فر گرم كرده با دماي 160 درجه سانتيگراد بگذاريد و ميني‌مافين را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد.

اكنون روی مافين‌ها كره بماليد و شكر قهوه‌ای بپاشيد.

روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: انواع مافینآشپزباشیمژگان فرهنگمینی مافینمینی مافین سیب و گردو تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است