Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:20

کرم بروله پرتقالی

کرم بروله پرتقالی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد

خامه صبحانه 1 لیتر

زرده تخم‌مرغ 6 عدد

شکر 190 گرم

سن‌اینچ  2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده  1 قاشق چایخوری

شکر برای کارامل کردن  100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - کرم بروله پرتقالی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همینکه خامه به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آنگاه زرده تخم‌مرغ ها را همراه با شکر، سن‌اینچ و پوست پرتقال در ظرف مناسبی بریزید و با همزمن برقی بزنید تا کرم رنگ‌ شود. سپس خامه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌های نسوز و مخصوص کرم بروله به گنجایش 140 میلی‌لیتر بریزید و رویشان را با فویل بپوشانید. قالب‌ها را در قالب مناسب و دیواره بلندی بچینید و آن را تا نیمه از آب جوش پر کنید.

اکنون کرم بروله را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کرم بروله خنک شد، آن را به مدت 5 ساعت در یخچال نگه دارید.

هنگام پذیرایی، روی کرم شکر بپاشید و با دستگاه ترچ شکر را کارامل کنید.

برچسب ها: کرم برولهآشپزباشیآرزو گنجیکرم بروله پرتقالی تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است