Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:56

توپک نوتلا

توپک نوتلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 عدد

آرد نان۳۰۰ گرم

نمکیک‌ دوم قاشق چایخوری

شکریک و یک دوم  قاشق سوپخوری

مایه خمیر خشک  ۵ گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)

آب   ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

نوتلا۸ اسکوپ کوچک

 مواد لازم میانی

کره   ۱۶۰ گرم

آرد  ۱۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن  به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود.

در این میان از نوتلا 8 اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.

سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

اکنون آن را از روی حرارت بردارید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید.

آن‌گاه دو لبه خمیر را تا وسط تا بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید.

این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید.

در مرحله آخر خمیر را باز کنید، اضافه‌های اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید. حالا خمیر را به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید.

اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید.

هنگام مصرف، روی توپک‌های نوتلا قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشینوتلاشور و شیرینتوپک نوتلاتوپک تعداد بازديد: 113 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است