Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:44

کوکی کشمش و کورن فلکس

کوکی کشمش و کورن فلکس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

كره نرم  125 گرم

پودر شكر 75 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد کوچک

آرد 160 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم  قاشق چایخوری

کشمش 110 گرم

کورن فلکس خرد کرده  120 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و کشمش را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در کورن فلکس بغلتانید.

اینک توپ‌های فراهم کرده را با فاصله، در سینی چربکرده بگذارید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه ‌سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیکوکی کشمشآرزو گنجیطرز تهیه کوکیکوکی کشمش و کورن فلکس تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است