Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:54

نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی کرمانشاهی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد

روغن جامد  250 گرم

پودر شکر 130 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

زرده تخم مرغ  2 عدد کوچک

گلاب  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

زعفران حل‌کرده غلیظ  1 قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

آرد برنج  370 گرم

آرد 130 گرم

تخم خرفه به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

روغن جامد را آب کنید و کنار بگذارید تا ولرم شود. آن‌گاه پودر شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، گلاب، زعفران و هل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد برنج و آرد سفید را بیفزائید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی قرار دهید و 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از آن بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بچینید.

اینک رویشان تخم‌خرفه بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: نان برنجیشیرینی سنتیآشپزباشیآرزو گنجینان کرمانشاهیشیرینی کرمانشاهی تعداد بازديد: 577 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است