Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:56

شیرینی سمبوسه

شیرینی سمبوسه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  390 گرم

 

بیكینگ پودر  یك دوم قاشق چایخوری

 

كره نرم 60 گرم

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر

 

شیر 90 میلی‌لیتر

 

شكر 60 گرم

 

پودر شكر به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

كره 60 گرم

 

دانه صنوبر  50 گرم

 

خرمای له‌كرده  250 گرم

 

گلاب  یك قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

آرد را درون كاسه‌ای الك كنید و بیكینگ پودر را بیفزائید. آن‌گاه كره و روغن مایع را اضافه كنید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید. سپس شیر و شكر را افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

بعد هر بار به اندازه یك گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره در آورید. در مركز آن كمی مواد میانی بگذارید و خمیر دیگری را روی آن بگذارید. دور خمیر را با فشار انگشت محكم كنید. به همین ترتیب باقیمانده خمیر را آماده كنید و در سینی بچینید. سپس در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

پس از خنك شدن، روی شیرینی‌ها مقداری پودر شكر بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی

كره را در تابه بریزید و دانه صنوبر را در آن تفت دهید. حالا خرما را بیفزائید و كمی تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیسمبوسهآشپزباشیماه منیر نوریشیرینی سمبوسهروش تهیه شیرینی سمبوسهشیرینی با سمبوسهمواد لازم شیرینی سمبوسه تعداد بازديد: 3519 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است