Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:45

دامپلینگ گلابی

دامپلینگ گلابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4عدد

شکر 250 گرم

چوب دارچین  2 تکه

دانه هل  2 عدد

گلابی 4 عدد

آرد 250 گرم

کره سرد (خرد کرده)  150 گرم

پودر شکر 85 گرم

آب 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

تخم‌مرغ همزده  1 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شکر را همراه با یک لیتر آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. آن‌گاه دارچین و هل را بیفزائید و شربت را بجوشانید.

سپس پوست گلابی‌ها را بگیرد ولی ساقه‌اش را نگه دارید.حالا گلابی‌ها را درون شربت بگذارید، در ظرف را ببندید و ده دقیقه بجوشانید تا گلابی‌ها اندکی نرم شوند.

اکنون گلابی‌ها را از شربت درآورید و  کنار بگذارید تا خنک شوند. اینک به کمک وسیله مخصوص به آرامی ته گلابی و هسته‌هایش را درآورید.

حالا آرد را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را با سر انگشتانتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده نان درآید. سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط سازید.

اکنون آب را کم‌کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر فراهم کرده را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به قطر 23 سانتیمتر باز کنید.

حالا و سط هر خمیر یک گلابی بگذارید و خمیر را در اطراف گلابی به شکل + برش دهید و اضافی‌های آن را نگه دارید. اکنون خمیر را دور گلابی تا کنید به گونه‌ای که گلابی کاملاً در خمیر پوشانده شود.

سپس از باقیمانده خمیر برگ بسازید و روی دامپلینگ را با تخم‌مرغ مرطوب کنید. آن‌گاه برگ‌ها را به شکل زیبائی روی دامپلینگ قرار دهید و آنها را روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اینک دامپلینگ را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اکنون دامپلینگ گلابی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با خامه یا کرم پاتیسیر میل کنید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیدامپلینگ گلابی تعداد بازديد: 1223 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است