Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:17

یسکویت شکلاتی با کرم نعنائی

یسکویت شکلاتی با کرم نعنائی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

کره نرم 65 گرم

شکر دانه ریز  60 گرم

آرد  140 گرم

نمک 1 پینچ

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

شیر 1-2 قاشق سوپخوری

شکلات چیپسی برای تزئین 30 عدد

مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای نعنائی:

کره نرم 100 گرم

پودر شکر نرم و الک کرده 165 گرم

اسانس نعنا  10 قطره

ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد، نمک و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید. حالا شیر را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. خمیر‌ها را روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک بیسکویت‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس کرم کره‌ای فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و روی هر بیسکویت قدری کرم بگذارید و با شکلات چیپسی بیارائید.

روش تهیه کرم کره‌ای نعنائی: کره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه پودر شکر را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. حالا اسانس نعنا را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: بیسکویت شکلاتیانواع بیسکویتآشپزباشیلیلا آیانی صفتبیسکویت کرمدار تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است