Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:14

شیرینی بادامی عسلی

شیرینی بادامی عسلی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

عسل 2 قاشق چایخوری

شكر 55 گرم

خامه 1 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

پودر بادام آسیاب‌كرده 400 گرم

شكلات سیاه آبكرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كره آب شود. سپس شكر و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آرد و بادام را اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید تا خنك شود. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و به صورت بیضی درآورید و با فاصله از هم در سینی بگذارید. سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه شیرینی طلائی رنگ شود بپزید.

اینك شیرینی را با كاردك از سینی جدا كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود و بعد در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیمواد تهيه شیرینی بادامیآموزش شیرینی بادامیروش تهيه شیرینی بادامیشيريني بادامي تعداد بازديد: 3499 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است