Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:27

تارتلت های كوچك پنیری

تارتلت های كوچك پنیری

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 120 گرم

 

كره 50 گرم

 

پنیر گودای رنده‌كرده 50 گرم

 

سینه‌ی مرغ پخته یك‌چهارم عدد

 

كنسرو ذرت 75 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

شیر 120 میلی‌لیتر

 

پاپریكا 1 پینچ

 

خیار و هویج برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد را در كاسه‌ای الك كنید و كره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه با نوك انگشتان، كره و آرد را با یكدیگر مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید.

سپس 4 قاشق چایخوری آب سرد به آن بیفزائید و مواد را خمیر كنید.

حالا خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده باز كنید و 12 دایره به قطر 5 سانتیمتر از آن ببرید.

بعد خمیرها را درون قالب كوچك مافین بگذارید.

اكنون پنیر، مرغ و ذرت را با یكدیگر مخلوط كنید و این مواد را بین قالب‌ها، روی خمیر بریزید.

اینك در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، قدری نمك و فلفل را بریزید و مخلوط كنید و مایه‌ی به‌دست آمده را روی مخلوط پنیر و مرغ بریزید.

بعد رویشان پاپریكا بپاشید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس هر یك از تارتلت‌ها را در بشقابی قرار دهید و اطراف آن‌ها را با خیار و هویج تزئین كنید.

حالا، تارتلت برای پذیرائی آماده است.

 

برچسب ها: آموزش تارتلتانواع تارتلتشیرینی پزیآشپزباشیآشپزی با کودکانآشپزی کودکتارتلت پنیری تعداد بازديد: 1530 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟