افسانه ظروفی
سیب، آب و یك قاشق سوپخوری شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا سیب بپزد و نرم شود.
آنگاه صبر كنید تا سیب خنك شود. بعد آن را پورهكنید. اكنون مقدار سیب میباید حدود سهچهارم پیمانه باشد.
حالا كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس پورهی سیب را بیفزائید و مخلوط كنید.
بعد آرد، بیكینگپودر، نمك، دارچین و گردو را اضافه كنید.
اینك هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 190 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.
همین كه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید تا كودكان دلبندتان، همراه با لیوانی از آبمیوه میل كنند و لذت ببرند.