Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:43

بیسكویت سیب و گردو

بیسكویت سیب و گردو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

سیب پوست‌گرفته و خردكرده 450 گرم

 

آب 45 میلی‌لیتر

 

شكر 100 گرم

 

كره 100 گرم

 

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گردوی خردكرده 50 گرم

افسانه ظروفی

 

سیب، آب و یك قاشق سوپخوری شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا سیب بپزد و نرم شود.

آن‌گاه صبر كنید تا سیب خنك شود. بعد آن را پوره‌كنید. اكنون مقدار سیب می‌باید حدود سه‌چهارم پیمانه باشد.

حالا كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس پوره‌ی سیب را بیفزائید و مخلوط كنید.

بعد آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، دارچین و گردو را اضافه كنید.

 

اینك هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله روی سینی چربكرده بگذارید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.

همین كه بیسكویت خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید تا كودكان دلبندتان، همراه با لیوانی از‌ آبمیوه میل كنند و لذت ببرند.

 

برچسب ها: آموزش بیسکویتبیسکوئیتانواع بیسکوییتآشپزباشیبیسكویت سیببیسکویت گردوشیرینی پزی با کودکان تعداد بازديد: 1621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟