Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:02

املت مرغ و سبزی

املت مرغ و سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كره 20 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 2 قاشق چایخوری

 

مرغ پخته و خردكرده یك‌دوم پیمانه (حدود 80 گرم)

 

ذرت پخته 2 قاشق سوپخوری

 

نخودفرنگی پخته 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده حدود 60 گرم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق آب كنید.

آن‌گاه با مخلوط تخم‌مرغ‌ها و شیر، در 2 ظرف جداگانه، املت تهیه كنید.

سپس در كاسه‌ی دیگری، مرغ، ذرت و نخودفرنگی را با هم مخلوط سازید.

حالا یكی از املت‌ها را به تابه برگردانید و نیمی از مخلوط فراهم كرده‌ی مرغ و نیمی از پنیر را روی آن بریزید.

اكنون املت را از یك طرف روی این مواد تا كنید و به مدت 1 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا پنیر آب شود.

دوباره همین كار را برای املت بعدی تكرار كنید.

اینك املت‌ها را در بشقاب‌های مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع املتآموزش املتاملت سبزیجاتآشپزباشیاملت مرغ و سبزیآشپزی با کودکان تعداد بازديد: 876 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است