آشپزباشی- مرضیه مرشدی
كره را در تابهای بریزید و روی اجاق آب كنید.
آنگاه با مخلوط تخممرغها و شیر، در 2 ظرف جداگانه، املت تهیه كنید.
سپس در كاسهی دیگری، مرغ، ذرت و نخودفرنگی را با هم مخلوط سازید.
حالا یكی از املتها را به تابه برگردانید و نیمی از مخلوط فراهم كردهی مرغ و نیمی از پنیر را روی آن بریزید.
اكنون املت را از یك طرف روی این مواد تا كنید و به مدت 1 دقیقه روی حرارت نگه دارید تا پنیر آب شود.
دوباره همین كار را برای املت بعدی تكرار كنید.
اینك املتها را در بشقابهای مناسبی قرار دهید.