Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:22

کباب چوبی

کباب چوبی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

خرده نان تازه 50 گرم

 

سیر رنده كرده 1 حبه

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد كوچك

 

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

 

جعفری ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

نعنای ریزخردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ارگانو یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده كرده از 1 عدد لیمو

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

خیار 1 عدد

 

ماست خامه ای 1 پیمانه

 

سیر ریزخردكرده 2 حبه

 

نعنای ریزخردكرده 1 دسته

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سركه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

در ظرفی؛ گوشت، خرده نان، سیر، پیاز، زیره، جعفری، نعنا، ارگانو، پوست لیمو و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید و نمك و فلفل را نیز بیفزائید.

آن‌گاه هر بار قدری از این مخلوط بردارید و به شكل سوسیس درآورید و به سیخ چوبی بكشید.

سپس سیخ‌های كباب را در سینی بچینید و به مدت 1 شب در یخچال نگه‌دارید.

حالا تابه مناسبی را چرب كنید، روی اجاق بگذارید و كباب‌ها را در آن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند.

اكنون كباب‌ داغ را با سس فراهم كرده میل كنید.

روش تهیه سس

پوست خیار را بگیرید و از طول نصف كنید. آن‌گاه به كمك قاشق هسته‌های آن را در آورید و خیار را ریز خرد كنید.

سپس رویشان نمك بپاشید و به مدت 10 دقیقه در صافی نگه دارید تا آب اضافی آن خارج شود.

حالا ماست، سیر، خیار و نعنا را با هم مخلوط كنید، روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتانواع سسآموزش سسآموزش کبابانواع کبابسس کبابکباب چوبی تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است