Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:17

پیتزای لقمه ای

پیتزای لقمه ای

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیتزا یك تكه‌ی  16× 20 سانتیمتری

 

سس گوجه‌فرنگی 160 میلی‌لیتر(دو سوم پیمانه)

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌كرده 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 150 گرم

 

قارچ‌ خردكرده 60 گرم

 

ژامبون مرغ 85 گرم

 

كمپوت آناناس بدون آب 100 گرم

 

پنیر گودای رنده‌كرده 125 گرم

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده  100گرم

افسانه ظروفی- آشپزباشی

 

ابتدا خمیر را از عرض به دو قسمت مساوی ببرید و روی سینی چربكرده بگذارید.

آن‌گاه رویشان سس گوجه‌فرنگی بمالید.

سپس همه‌‌ی مواد نامبرده را روی هر دو خمیر بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا پیتزا را به اندازه‌های باریك و لقمه‌ای ببرید و برای میل كردن، در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید به جای ژامبون مرغ، از گوشت چرخكرده و یا فیله‌ی مرغ نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش پیتزاآشپزی کودکآشپزی با کودکدستور تهیه پیتزاپیتزای لقمه ایمواد لازم پیتزای لقمه ایروش تهیه پیتزای لقمه ای تعداد بازديد: 1838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟