Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:25

پن کیك اسفناج

پن کیك اسفناج

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج 50 گرم

 

آرد 50 گرم

 

زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

كره 1 قاشق سوپخوری

 

آرد اضافی 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر گودا یا چدار رنده‌كرده 25 گرم

 

قارچ خردكرده 40 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی برای تزئین 2 عدد

آشپزباشی- زیرنظر: افسانه ظروفی

 

برگ‌های اسفناج را خوب بشوئید و پس از خشك شدن، خرد كنید. آن‌گاه در تابه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود.

سپس صبر كنید تا خنك شود. حالا آرد، زرده‌ی تخم مرغ و قدری نمك را در كاسه‌ای بریزید و نیمی از شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی یكدستی به‌دست آید.

اكنون اسفناج را نیز اضافه كنید. اینك كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق آب كنید و آرد اضافی را در آن تفت دهید.

آن‌گاه به‌تدریج باقیمانده‌ی شیر را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، یكنواخت شود.

سپس پنیر و قارچ را اضافه و مخلوط كنید و سس را گرم نگه دارید.

حالا تابه‌ی مخصوص پن‌كیك را با روغن مایع چرب كنید و هر بار به اندازه‌ی 2 قاشق سوپخوری از مایه‌ی پن‌كیك را در آن بریزید و دو طرفش را سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

اكنون هر یك از پن‌كیك‌ها را به شكل نیم‌دایره و بعد به شكل مثلث تا كنید و در بشقاب قرار دهید، درون هر یك را با قدری سس پر كنید و با برش‌هائی از گوجه فرنگی تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پن کیکانواع پن کیکآشپزی کودکانآشپزباشیپن کیک اسفناجآشپزی با کودک تعداد بازديد: 1306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است