Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 18:21

فنجان های قارچی

فنجان های قارچی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ 4 عدد درشت

 

سس پستوی ریحان یك‌چهارم پیمانه

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری دو نیم‌كرده 2 عدد

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده یك‌چهارم پیمانه (حدود 30 گرم)

 

برگ ریحان برای تزئین 4 عدد

 

مواد لازم سس پستوی ریحان

 

برگ ریحان 40 گرم

 

سیر 1 حبه

 

بادام زمینی 10 عدد

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل   به میزان لازم

 

پودر پنیر پارمسان 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

پایه‌های قارچ را جدا كنید و آن‌ها را در سینی فر چربكرده بچینید. اكنون درون حفره‌های قارچ را با سس پستو پر كنید.

روی هر كدام یك نیمه گوجه‌فرنگی قرار دهید. سپس پنیر بپاشید و سینی را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیكه پنیر آب شود زیر گریل فر قرار دهید.

فنجان‌های قارچ را با ریحان بیارائید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سس پستوی ریحان

همه‌ی مواد لازم را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره‌ی یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچانواع سسفنجان های قارچیسس پستوی ریحانآشپزی کودکاندستور آشپزی تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است