Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:25

كسرول سبزی

كسرول سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

 

سینه‌‌ی مرغ پخته و خردكرده 120 گرم

 

مخلوط نخودفرنگی، هویج و سیب‌زمینی پخته 150 گرم

 

خرده‌نان یك‌چهارم پیمانه

 

پنیر گودای رنده‌كرده 75 گرم (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب‌كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید.

سپس شیر را اضافه‌نمائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.

حالا ظرف نسوزی را به گنجایش 2 پیمانه، چرب كنید و مرغ، نخودفرنگی، هویج و سیب‌زمینی را در آن بریزید.

 

اكنون سس فراهم‌كرده را به آن بیفزائید. بعد مخلوط خرده‌نان و پنیر را رویش بپاشید.

اینك كسرول را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. حالا كسرول برای پذیرائی آماده است.

یادآوری: كسرول خوراكی است كه در همان ظرفی كه طبخ می‌شود، پذیرائی نیز می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرآشپزباشیآشپزی با کودکانآشپزی کودکكسرول سبزیآموزش کسرولانواع کسرول تعداد بازديد: 1319 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است