Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:30

باقلا فسنجان (گیلان)

باقلا فسنجان (گیلان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گردو....................200 گرم

رب گوجه‌فرنگی..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

رب انار................... یک‌ویک‌دوم پیمانه

پیازداغ.................... 4 قاشق سوپ‌خوری

پاچ باقلا (لوبیا کشاورزی) پاک‌شده........................ 200 گرم

برنج ....................2 پیمانه

دانه انار..................... یک‌دوم پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن......................... به مقدار لازم

روش‌تهیه

گردوها را بسایید و در غذاساز بزنید تا نرم شود. در قابلمه کمی روغن ریخته و گردوها را در آن تفت دهید، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه افزوده و رب گوجه و رب انار و پیازداغ را بیفزایید و آب را هم اضافه کرده و فسنجان را جا بیندازید. چند بار آب سرد یا یخ به خورشت اضافه کنید، اواسط پخت پاچ باقلا را افزوده و خورشت را جا بیندازید و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و همراه با کته سرو نمایید. روی خورشت را با دانه انار تزیین نمایید.

یادآوری

اگر از زودپز بودن باقلا مطمئن نیستید آن را با کمی آب و نمک بپزید و بعد به خورشت اضافه کنید چون ترشی رب انار باعث می‌شود دیرتر بپزد.

برچسب ها: غذای شمالیغذای سنتیطرز تهیهآموزش اشپزیباقلا فسنجان (گیلان)طرز تهیه باقلا فسنجان تعداد بازديد: 312 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است