Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:10

بریانی

بریانی

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت سردست و دنده خرد کرده            

          

یک کیلو و دویست گرم

 

پیاز 1 عدد درشت

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

برگ نعنای تازه 50 گرم

 

دارچین به میزان لازم

 

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت را همراه با پیاز، نمک، زردچوبه و به میزان کافی آب، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت نیم‌پز شود. آن‌گاه گوشت را از آبش جدا کنید و آن را چرخ نمائید. سپس نعنا را بیفزائید و دوباره گوشت را چرخ کنید.

حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم پیمانه از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

اینک کفگیر مخصوص بریانی را با روغن چرب سازید و قدری دارچین بپاشید. حالا هربار به اندازه نارنگی از مایه بریانی بردارید و در قالب بگذارید و بفشارید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بریانی برشته شود.

اکنون بریانی را روی نان برگردانید و با خلال بادام بیارائید.

یادآوری: چنانچه کفگیر بریانی در دسترستان نبود، می‌توانید از تابه کوچکی استفاده کنید.

 

برچسب ها: بریانیبریانی اصفهانغذاهای اصفهانآموزش بریانیروش تهیه بریانی تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است